Co je pobyt ve tmě?

Jednoduše řečeno, je to dovolená pro vaše smysly. Ocitnete se v naprosto temné chatce, kde nevidíte nic – ani svou ruku před očima. Vaše mysl je náhle osvobozena od vizuálních podnětů a vy máte konečně prostor opravdu se ponořit do vlastního nitra. Pobyt ve tmě je taková zcela soukromá, intimní terapie tmou.

Proč to udělat?

Zastavte čas: Kdy naposledy jste se cítili, že máte čas jen pro sebe? Pobyt ve tmě vám umožní úplně se odpoutat od světa. Bez rušivých vjemů se vaše tělo i mysl začnou znovu harmonizovat. A věřte mi, je to nádherné!

Zážitek, na který nezapomenete: Nečekejte nudné sezení ve tmě. Čím déle tam budete, tím více si začnete uvědomovat sílu své představivosti. Lidé často zažívají fascinující vizuální představy, barvy a tvary – něco jako přirozená show uvnitř vaší hlavy!

Probuzení kreativity: Někde mezi hlubokým klidem a novými vnitřními vhledy se probudí vaše kreativita. Můžete si ujasnit věci, které jste dlouho odkládali, nebo najít nové cesty pro osobní či profesní rozvoj.

Co získáte pobytem ve tmě?

Dokonalý restart: Zapomeňte na wellness víkend, pobyt ve tmě je nový luxus!

Hloubku a uvědomění: Zastavte se a zaměřte se na to, co je opravdu důležité. Pobyt ve tmě vám poskytne nečekanou příležitost k introspekci a sebereflexi.

Zkušenost mimo komfortní zónu: Cítíte se připraveni na něco neobyčejného? Chatka na tmu je místem, kde překonáte strach z neznáma a objevíte sílu klidu.

Jak pobyt ve tmě probíhá?

Přijdete k nám na vesnici do klidného a tichého prostředí, kde vás čeká ekologická dřevěná chatka pro naprostou izolaci od světla. Tma je vaší průvodkyní na cestě do hlubin vaší mysli. Po několika nocích, začnete vnímat čas jinak. Vše se zjednoduší, zklidní a vaše myšlenky získají nový rozměr.

Pobyt ve tmě je unikátní zážitek, který vás dovede ke klidu, harmonii a hlubšímu sebepoznání. Je to cesta do neznáma, která vás naučí, jak se znovu spojit s tím nejdůležitějším – se sebou.

Zkuste to. Vaše mysl vám poděkuje.

Rezervace pobytu ve tmě

    Jméno a příjmení (s háčky a čárkami):

    Email:

    Telefon - voláme jen v nejnutnějších případech:

    Termín: (kalendář zde) * (7 nocí) - začátek v sobotu; (3 noci) - začátek ve středu a v sobotu

    Máte dárkový poukaz, dotaz nebo poznámku?

    Výsledek napište jako číslo, nikoli slovo

    We speak english, don't hesitate to contact us 😉

    Rezervace